Lugn dag

Idag har varit en en lugn och skön dag, jag vaknade upp brevid älskling imorse men tyvärr så är pojken min lite gnällig idag pga. att han fick sin svininfluensa spruta igår och har då fått lite biverkningar i form av influensa, stackare.. men ack så pipig :) .
Nu spelas det iaf dansbandsmusik i hela huset, mina kära förlädrar ska snart iväg och dansa så de laddas på för fullt :) dessutom har jag gått med på att skjutsa dem, men jag tycker man får ställa upp efter alla de år de har ställt upp och skjutsat en över allt.
Efter jag har skjutsat dem åker jag hem till Älskling och äter tacos och myser hela kvällen tills det är dags att hämta mamma och pappa igen.

/Sofia <3

Lång natt


Igår natt åkte jag med Hannes i lastbilen, min snälla pappa skjutsade in mig till skånes fagerhult och så hoppade jag på där. Åkte sen med honom ner till Malmö för att lossa. Kom hem vid halv 3, det var kul :) .




091026

Idag har jag sökt ännu ett jobb, men inte vilket jobb som hlest utan ett drömjobb, djurskötare! Det är kanske inte så stor chans eftersom jag inte har jobbat med sådant innan men man kan ju alltid hoppas :) . Sen så har jag nya planer för mitt rum, min snälla pappa köpte nämligen en soffa till mig idag, så ut med skrivbordet som bara samlar skit och in med soffa och en större tv :) .




/Sofia <3


Duktig!

Nu har jag precis varit ute med Molle på en promenad och innan dess damsuga jag hela huset, kul att man kan vara duktig någon gång iaf. Ska strax sticka ner till stationen för att ta tåget till Klippan, ska lämna lite arbetsintyg till handläggare eller vad det kallas :).

Igår sökte jag två jobb till, hoppas jag får napp någon gång!
Ikväll blir det smörgåstårta mmmm... :) .

/Sofia <3


I´m back

Ursäkta nu blev det dålig updatering igen! Har en grej att berätta iaf, igår skulle ja och Hannes till Väla, påvägen dit åkte vi inom Brohaga för Hannes var skyldig Björn pengar, såklart skulle de klättra och titta på ngt skrot och där trampar Hannes på en minst 5cm lång spik som går in i foten. Det resulterade i att han inte kunde gå på foten på hela kvällen. I förmiddags gick där linjer från såret så de var raka vägen till akuten och nu har han pencillin och får inte stödja på foten på några dagar så det blir långledigt från jobbet för älskling.

Imorgon firar pappa sin 51- årsdag, det blir god mat och trevligt folk!

Ikväll!

Ikväll med blir bowling i Helsingborg med Björn, Maria och David också tror jag :) . Ska bli trevligt!









Hemma igen!

Nu är vi hemma igen och han var jätte duktig :) , visar någon bild på honom!




Uppe med tuppen

Tycker jag iaf :). Gick upp kl. 9.00, skulle egentligen städa lite men så skickar Caroline ett sms om vi ska köra till agilitybanan i Klippan med våra hundar, har precis hackat lite god korv till Molle så nu ligger han här brevid mig och gnäller och vet precis vad som ska hända :). Får se om det blir några bilder

/ Sofia <3

Söndag

Härliga söndag! har inget speciellt att skriva, ska iaf försöka skriva ett pass till simskolan ikväll, det är skitsvårt! Men jag kommer väl på ngt :).

/Sofia <3

Molle

Hej!
Igår hämtade vi Molle :) , han hade en sån där hemsk tratt på sig stackarn men den åkte av direkt när han kom till mig. Han tryckte sig verkligen imot mig skakande "ta hem mig!". Han fick såklart följa med hem med lite medicin som han ska ta några dagar. Inatt hade han tyvärr diarré får hoppas att det går över så han inte behöve åka in igen :/ . Har precis matat han med kockt kyckling (ska vara bra för känslig mage) och gått en promenad och de gillade han.

/Sofia <3

Lååång dag

Dagen den var lång igår, Ingen hund som sprang runt benen och ville gå ut och gå.
Hoppas verkligen att han mår så pass bra att vi kan hämta honom idag, saaaknar min Lilla Molle. Ska ring nu 11.30 och prata med veterinären.

/Sofia <3

Molle

Min lilla Molle bus är inlagd på sjukhuset :( .....




Intervju

Hej alla! Har precis varit på intervju på Preem i Klippan, det kändes väldigt bra så hoppas det går vägen men man ska som sagt inte förvänta sig för mycket, där är väl mååånga sökande! Men håll tummarna för mig, vill verkligen ha ett jobb!!

/Sofia <3

Lycklig





Så glad att jag har dig
Älskar dig enormt mycket
<3


Säffle!

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag ska iväg. Jag och Hannes plus hans familj ska upp till säffle för att hälsa på Hannes syster och sambo. Ska bli mysigt :).
Näe nu ska jag ta och äta min mat som står i ugnen och väntar!
Ha de bra för det ska jag :) .

/ Sofia <3


RSS 2.0