091122

Just nu ligger jag och myser i min soffa och tittar på "På spaning med bridget jones", är lagom sleden,. det blev inga simskolebarn idag utan idag var det jag som simmade eller simtävlade och jag vann! båda gångerna! jag är stolt över mig själv!

Imorgon är det jobbintervju sm gäller, ska vara där hela dagen,. 09.00-16.30. Jag hoppas att det ska gå bra iaf, sen vettifan hur jag ska ta mig hem eller hur jag ska hitta till tågen, har aldrig gått inne i Lund men det löser sig väl.

Usch vad ja e nervös!

/Sofia <3

Julkänsla!

Japp! idag har jag fått julkänslor, för jag och mamma har bakat Lussebullar,.mmm de e så gott! De e väl bara typ 5 veckor kvar till julafton? Nästa helg blir det årets första julbord iaf :).

Vet ni vad? Jag ska på jobbintervjupå måndag, wish me luck! Jag hoppas verkligen att de tycker om mig och vill ha mig där,.ja vill mer än någon annan ha ett jobb just nu!

Har precis sätt Idol, var ju kärlekstema idag, synd man inte har sin egna kärlek hemma då! men han kommer hem imorgon så får ta igen myset då istället <3

/Sofia <3


Ångest!

Har för mycket  att göra imorgon!

ULLARED!!

Igår var det bara till att stiga upp tidigt för för vi skulle till ullared!! Handlade nästan inget till mig själv, men nästan alla julklappar, super skönt tycker jag! Vi var inne i 8 TIMMAR! de e lång tid :P . Ídag åkte vi till väla av alla dagar, men där slutförde jag min julklappshandling! Jag är NÖJD kan jag bara säga!

Nu har jag precis kommit hem från simträningen, usch de där ungarna suger musten ur en!

Oj! nu kom mina kära pappa med ett stort marsinpanchoklad till mig, får gå och sätta mig i soffan och mumsa på det...

Vill bara säga, tack för att du finns och stöttar mig Hannes <3 Du betyder verkligen allt <3


/Sofia <3

Deprimerad........

Hatar mitt liv! varför ska allt skit drabba mig?!?! Vill bara sitta i ett hörn o gråta :´(

I made it!!

Det var inte så farligt att ta sprutan som jag trodde, de gick på några sekunder och jag svimmade inte! woohoo!! för mig säger jag bara :). Nu ska man väl klara sig från svininfluensan. Hoppas jag inte blir sjuk, jag tog den typ vid 13.30, då borde man har kännt ngt redan väl? Har bara lite ont i armen.

/Sofia <3

Söndag!

Jaha då har det gått en hel vecka igen! Men tänkte berätta lite om min helg. I fredes var ja och min famlj på kalkonmiddag hos mormor, herregud med mat hon gör! fy för vad man är sprängd när man går där ifrån :). Igår åkte jag till Camillas nya lägenhet i åstorp för att träffa henne, Louise och Ida. Det var mycket trevligt, med roliga samtalsämnen ;) tack iaf tjejer! har saknat er.

Imorgon bär det in till Helsingborg, ska träffa min jobbcoash, är lite nyfiken vad man gör med den bara :P, har ingen aning.
När jag kommer hem är det vaccinering mot svinis som gäller!

God natt!


/Sofia <3

Snälla ge mig ett jobb!

Ska strax ner till byn och söka ett jobb, håll tummarna för mig för det behöver jag verkligen!

/Sofia <3

Inte trött!

så därför tänkte jag skriva lite om min dag. Den började med att jag vaknade upp brevid älskling, när Hannes vaknar finns det inget mer o göra än att gå upp :) . När han väl hade fått upp mig ur sängen åkte vi till Helsingborg, det blev först biltema sedan väla där jag köpte farsdagpresent. Ikväll var det tränarmöte.
Åh! igår var jag ju på H&M, det var jätte roligt att vara tillbaka! H&M är det ställe jag hör hemma på :) .

Spruta på måndag mot svinisen,.Vill inte,. hatar sprutor!!

Nu är klockan snart 12, oj vad jag borde sova egentligen...

/ Sofia <3

H&M

Kvart över tre åker jag in till H&M för att vara med på inventeringen, ska bli kul att komma dit igen :) .

/ Sofia <3


RSS 2.0